S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT - DIETICIAN - S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT

 Κατασκευάζουμε ποιοτικό και αξιόπιστο λογισμικόΠροσφέρουμε πολύ προσιτές τιμέςΠαρέχουμε άμεση και συνεχή υποστήριξηΧρησιμοποιούμε τεχνολογίες και λογισμικό MicrosoftΣύγχρονες πρακτικές στην ανάπτυξη λογισμικούΠροσφέρουμε λογισμικό για την εκπαίδευση, την υγεία και άλλες επιχειρήσειςΠαρέχουμε υπηρεσίες σε Κύπρο και ΕλλάδαΚατασκευάζουμε στατικά και δυναμικά websitesΠαρέχουμε δικές μας πρωτοποριακές υπηρεσίες στο WEBΔιαθέτουμε το παγκόσμια πρωτοποριακό λογισμικό WROLOGIO PROGRAMMA για τα σχολείαΑναπτύσσουμε λογισμικό με τα: MS Visual Studio, Embarcadero Studio, NetΒeans, JDeveloper Οι Servers μας βρίσκονται στο Cloud εξασφαλίζοντας μέγιστη διαθεσιμότητα και αξιοπιστίαΚατασκευάζουμε λογισμικό για τις ανάγκες κάθε μορφής επιχείρησηςΠαρέχουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει ή να εξασφαλίζει ετήσια άδεια χρήσης του λογισμικούΣυνεχής αναβάθμιση του λογισμικού μαςΠαρέχουμε συμβουλετικές υπηρεσίες πληροφορικήςΦιλοξενία στατικών και δυναμικών websites σε δικούς μας servers που βρίσκονται στο CloudΚατασκευάζουμε λογισμικό αρχιτεκτονικής Client - ServerΧρησιμοποιούμε αξιόπιστα RDBMS όπως: MS SQL Server, Sybase, Oracle, DB2, MySQL, MS AccessΠρογραμματίζουμε σε: MS VB.NET, MS C#, .NET Framework, MS Visual C++, Delphi, C++ Builder, JavaΚατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε Server Model ASP, ASPX, JSPWeb Hosting σε MS Internet Information Services (IIS), Apache, TomcatΠροτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτωνΚατασκευάζουμε mobile λογισμικό για Windows Phones (Windows Mobile), Android, IOS 

S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT
Go to content

Main menu:

Λογισμικό > Υγεία
Dietician
Το Dietician είναι το λογισμικό με το οποίο οι διαιτολόγοι μπορούν να καλύψουν πλήρως τη μηχανογράφηση του γραφείου τους. Έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει όλες τους τις ανάγκες.

Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ο εύκολος και απλός τρόπος εισαγωγής και επεξεργασίας δεδομένων και η ευκολία στην αναζήτηση και εξόρυξη χρήσιμων πληροφοριών.

Η λειτουργία του λογισμικού βασίζεται στο μοντέλο client – server. Τα δεδομένα βρίσκονται στον database server και ο κάθε client – workstation (πχ υπολογιστής του διαιτολόγου ή της γραμματείας) έχει εγκατεστημένο το απαραίτητο λογισμικό το οποίο παρέχει διαβαθμισμένα δικαιώματα για την πρόσβαση στη βάση δεδομένων του database server και την διαχείριση των διαφόρων εργασιών. Ο διαιτολόγος έχει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του λογισμικού. Η γραμματεία έχει πρόσβαση στα δεδομένα που την αφορούν και δεν έχει πρόσβαση σε ιατρικά δεδομένα, οπότε επιτυγχάνεται η διατήρηση του ιατρικού απορρήτου. Ο κάθε client - χρήστης έχει συνθηματικό πρόσβασης.

Χαρακτηριστικά του λογισμικού:

1) Διαβαθμισμένη πρόσβαση.

2) Δυνατότητα εκτύπωσης σε όλα τα reports.

3) Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση των πελατών με διάφορα κριτήρια.

4) Η καρτέλα του πελάτη περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του πελάτη όπως και την ιατρική του κατάσταση μέσα από μια οθόνη. Έτσι πολύ εύκολα και γρήγορα ο διαιτολόγος έχει αντίληψη της ιατρικής κατάστασης του πελάτη του.

5) Αρχείο μετρήσεων.

6) Καταγραφή της υπόψη εργασίας (to do) στην επόμενη επίσκεψη του πελάτη.

7) Αρχείο φωτογραφικού υλικού που αφορά τον πελάτη.

8) Αρχείο με εξωτερικές εξετάσεις του πελάτη.

9) Αποθήκευση αρχείων doc, docx και pdf που έχουν σχέση με τον πελάτη.

10) Οικονομική διαχείριση για τον κάθε πελάτη.

11) Δυο διαφορετικές καταστάσεις ραντεβού:

α) Κλασικό βιβλίο ραντεβού.

β) Ημερολογιακή κατάσταση ραντεβού.

γ) Εύκολη αναζήτηση ραντεβού ενοποιώντας το κλασικό βιβλίο ραντεβού και την ημερολογιακή κατάσταση ραντεβού.

δ) Διαχείριση των ραντεβού από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet.

12) Διαχείριση των εξόδων λειτουργίας του διατολογικού γραφείου.

13) Οφειλές των πελατών.

14) Στατιστικά.

15) Βοηθητικά προγράμματα:

  • Aριθμομηχανή.

  • Ημερολογιακά.

  • Υπενθυμίσεις.

  • Βιβλίο σημειώσεων.

  • Βιβλίο γεγονότων.

  • Γενικός τηλεφωνικός κατάλογος.

  • Τηλεφωνικός κατάλογος ιατρών.

20) Δυνατότητα με ένα ή περισσότερα tablets (Windows Tablet, Android, IOS) τα οποία βρίσκονται στον χώρο του διαιτολογικού γραφείου. Ο κάθε νέος πελάτης μπορεί να καταχωρεί τα προσωπικά και ιατρικά του δεδομένα κατά την πρώτη του επίσκεψη.


Ο database server λειτουργεί στο cloud με τα πιο κάτω σημαντικά πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Μηδενικό configuration.

 • Το λογισμικό δεν εξαρτάται από το configuration των υπολογιστών.

 • Τα δεδομένα του λογισμικού δεν είναι ευάλωτα σε πιθανές βλάβες του hardware ή του software (πχ software conflicts, viruses, software incompatibilites, κλπ).

 • Σε περίπτωση αντικατάστασης των υπολογιστών η επανεγκατάσταση και η διαθεσιμότητα των δεδομένων γίνεται σε λίγα λεπτά.

 • Εκμηδενίζεται η ανάγκη τεχνικής υποστήριξης διότι ο database server βρίσκεται στο cloud.

 • Δεν θα υπάρξει ποτέ απώλεια των δεδομένων διότι αυτά αποθηκεύονται με ασφάλεια στο cloud.

 • Δεν υπάρχει η ανάγκη διατήρησης backup διότι γίνεται αυτόματα στο cloud.

 • Υπάρχει απόλυτη αξιοπιστία στην ακεραιότητα και την συνέπεια των δεδομένων (integrity and consistency) διότι είναι αποθηκευμένα στο cloud.

 • Η διακίνηση των δεδομένων γίνεται με πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση.

 • To λογισμικό μπορεί να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει πολύ εύκολα σε όσους υπολογιστές θέλετε.

 • Τα δεδομένα σας δεν μπορούν να περιέλθουν σε άλλους, ακόμα και σε περίπτωση κλοπής των υπολογιστών. Διότι υπάρχει κωδικός ελέγχου πρόσβασης στο λογισμικό και τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Το Dietician έχει κατασκευαστεί με την πιο σύγχρονη τεχνολογία λογισμικού γι' αυτό και η ανταπόκριση του προγράμματος είναι ταχύτατη παρόλο που οι απαιτήσεις του σε hardware δεν ξεπερνούν τις απαιτήσεις ενός υπολογιστή γραφείου. Το RDBMS που διαχειρίζεται τη βάση δεδομένων είναι ο Microsoft SQL Server. Ο Microsoft SQL Server είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο RDBMS για το λειτουργικό σύστημα MS Windows.

Το Γραφείο μας αναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη του λογισμικού. Επίσης μπορούμε να διαμορφώσουμε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του λογισμικού ή να πραγματοποιήσουμε προσθήκες με βάση τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες.


Copyright © 2008 by S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT. All Rights Reserved.
Back to content | Back to main menu