www.tetradia.com Created by S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT


Go to content

Main menu:


www.tetradia.com Created by S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι είναι το www.tetradia.com;

Είναι μια ετήσια συνδρομητική διαδικτυακή εφαρμογή στην υπηρεσία του πολίτη. Με αυτή την υπηρεσία ο δικαιούχος μπορεί να εκθέτει σε προσωπικό ιστοχώρο κατάλληλα προδιαμορφωμένο, κείμενα ποικίλου περιεχομένου υπό τη μορφή plain text (πχ σχήματα και εικόνες δεν επιτρέπονται). Ο συνδρομητής δημιουργεί θεματικές ενότητες στις οποίες καταχωρεί τα κείμενά του. Δημιουργεί έτσι το δικό του τετράδιο, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό αριθμό (αριθμός τετραδίου). Για να διαβάσει κάποιος το τετράδιο ενός συνδρομητή πρέπει να γνωρίζει τον αριθμό του τετραδίου, τον οποίο ο κάτοχος του έχει γνωστοποιήσει σε όσους επιθυμεί να διαβάζουν το περιεχόμενο του τετραδίου του (χωρίς αυτοί να μπορούν να επεμβαίνουν στο περιεχόμενό του).

2. Τι δυνατότητες παρέχονται στον κάτοχο και διαχειριστή ενός τετραδίου;

Μπορεί να καταχωρήσει κείμενα, να διαγράψει, να αλλάξει και γενικά να επεξεργαστεί ολόκληρο το περιεχόμενο του τετραδίου του. Αυτό το δικαίωμα το έχει μόνο ο κάτοχος και διαχειριστής του τετραδίου και κανείς άλλος, διότι μόνο αυτός κατέχει τους κωδικούς πρόσβασης (username, password) για την επεξεργασία του περιεχομένου του τετραδίου.

3. Ποιες δυνατότητες και πλεονεκτήματα μου παρέχει αυτή η διαδικτυακή εφαρμογή;

 • Δεν υπάρχει περιορισμός στην κατηγοριοποίηση των άρθρων


 • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των άρθρων που περιέχει ένα τετράδιο


 • Καταχωρείς κείμενα όσο συχνά θέλεις


 • Σχηματίζεις εσύ τη θεματογραφία του τετραδίου σου


 • Διατηρείς μια διαχρονική αρθρογραφία


 • Εύκολη αναζήτηση και γρήγορη ανεύρεση ενός άρθρου


 • Η αρθρογραφία σου είναι ψηφιακά αρχειοθετημένη


 • Τα κείμενά σου είναι προσβάσιμα όλο το εικοσιτετράωρο και από οπουδήποτε στον κόσμο


 • Ο αναγνώστης του τετραδίου σου μπορεί να μελετήσει τη διαχρονική σου αρθρογραφία, κάτι που δύσκολα μπορεί να κάνει από τα έντυπα μέσα


 • Προβάλλεις τις θέσεις και απόψεις σου με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο


 • Καταχωρείς και επεξεργάζεσαι τα κείμενά σου με καταπληκτική ευκολία διότι δεν απαιτούνται από το χρήστη ειδικές γνώσεις και ικανότητες


 • Η υπηρεσία www.tetradia.com έχει τη δυνατότητα και την προοπτική να φιλοξενεί πολλούς συνδρομητές και συνεπώς πολλούς αναγνώστες. Επομένως το τετράδιό σου μπορεί να γίνει γνωστό πολύ σύντομα σε μεγάλο αριθμό ατόμων κάτι που δεν συμβαίνει με ένα προσωπικό Website


4. Γιατί με συμφέρει να εξασφαλίσω και να διατηρώ τουλάχιστον μια συνδρομή στο www.tetradia.com;

Μέσα από το τετράδιό σου μπορείς να προβάλεις ένα μέρος του πνευματικού σου κόσμου και να εκθέσεις σε θεματικές ενότητες που εσύ θα καθορίσεις, τις σκέψεις σου σε διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν την κοινωνία πχ τον πολιτισμό, την παιδεία, την επιστήμη, την τέχνη, την πολιτική, τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, τον αθλητισμό, τον συνδικαλισμό κλπ. Έχεις την δυνατότητα να γράφεις όσο συχνά θέλεις. Αλλά και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Διατηρείς στο τετράδιό σου μια συνεχή και διαχρονική αρθρογραφία επί συγκεκριμένων θεμάτων στην οποία θα ανατρέχεις όποτε χρειαστεί, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Επίσης και άλλοι που δεν είναι στην χώρα σου μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αρθρογραφία σου διότι αυτή θα βρίσκεται συνεχώς στο διαδίκτυο (στο τετράδιό σου).

5. Πώς μπορώ να αποκτήσω το δικό μου τετράδιο;

α) Να καταθέσεις 100 EUR (ειδική προσφορά 20 EUR μόνο για τους εκπαιδευτικούς) σε οποιαδήποτε τράπεζα στην Ελλάδα ή στην Κύπρο στον πιο κάτω λογαριασμό.

IBAN CY67 0020 0389 0000 0001 0084 1500
Κάτοχος του λογαριασμού είναι ο Χρίστος Σταυρινού.

β) Να αποστείλεις το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης μέσω e-mail στην διεύθυνση stavrinc@gmail.com . Στο αποδεικτικό κατάθεσης και στο πεδίο αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται το όνομα του δικαιούχου συνδρομητή. Στο e-mail να αποσταλούν και τα πιο κάτω στοιχεία:

• το πλήρες ονοματεπώνυμο του συνδρομητή

• το τηλέφωνο του συνδρομητή

• το Fax του συνδρομητή αν υπάρχει

• η πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση του συνδρομητή

• το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ e-mail του συνδρομητή

• το επάγγελμα του συνδρομητή

• το όνομα του σχολείου ή φροντιστηρίου ή της επιχείρησης αν υπάρχει

ώστε:

i) Να του αποσταλεί ταχυδρομικώς η απόδειξη πληρωμής.

ii) Να αποσταλούν στο προσωπικό e-mail του δικαιούχου οι κωδικοί πρόσβασης και ο αριθμός του τετραδίου του.

iii) Να μπορεί ο διαχειριστής του Server να έχει απευθείας συνομιλία μαζί του όταν κρίνει ότι αυτό είναι αναγκαίο. Ο υποψήφιος συνδρομητής οφείλει να παρέχει αληθή και έγκυρα στοιχεία για την εξασφάλιση της συνδρομής του. Ο συνδρομητής πρέπει να ενημερώνει έγκαιρα τον διαχειριστή του Sevrer όταν επέλθει αλλαγή επί των πιο πάνω στοιχείων.

Κωδικοί πρόσβασης είναι το username, password και reset password. To username είναι μοναδικό, αντιστοιχεί σε ένα μόνο συνδρομητή και δεν μπορεί να αλλάξει. Το password μπορεί να το αλλάξει ο ίδιος ο συνδρομητής όποτε θέλει μέσω της υπηρεσίας που του παρέχεται. To reset password δεν αλλάζει και είναι μοναδικό.

6. Ποια είναι η διάρκεια της συνδρομής;

H συνδρομή διαρκεί ένα χρόνο και ο κάτοχος του τετραδίου μπορεί να ανανεώσει τη συνδρομή του.

7. Πώς θα αποδείξω ότι πλήρωσα τη συνδρομή μου;

Θα σου αποσταλεί στην ταχυδρομική σου διεύθυνση απόδειξη πληρωμής της συνδρομής σου.

8. Χρειάζεται να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου κάποιο λογισμικό;

Όχι, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτε. Από τη διεύθυνση www.tetradia.com μπορείς να διαχειριστείς το τετράδιο σου μέσω του Internet Explorer που διαθέτουν τα Windows.

9. Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από τον κάτοχο να επέμβει στο περιεχόμενο του τετραδίου;

Όχι, δεν μπορεί διότι υπάρχουν κωδικοί πρόσβασης (username και password) που γνωρίζει μόνο ο κάτοχος του τετραδίου. Το password μπορεί να αλλάξει μόνο σπό τον κάτοχο του τετραδίου μέσα από την υπηρεσία που του παρέχεται. Το username και ο αριθμός του τετραδίου δεν αλλάζουν.

10. Ποιες ώρες μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στο www.tetradia.com;

To www.tetradia.com είναι διαθέσιμο καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο.

11. Πόσα άρθρα μπορεί να έχει ένα τετράδιο;

Δεν υπάρχει περιορισμός.

12. Τι χρειάζεται κάποιος για να διαβάσει ένα τετράδιο;

Πρέπει να γνωρίζει τον αριθμό του τετραδίου. Δεν απαιτείται ειδικό λογισμικό. Η ανάγνωση του τετραδίου γίνεται με ένα φυλλομετρητή (Web Browser). Συστήνεται ο Internet Explorer.


Όροι χρήσης. www.tetradia.com Copyright © 2008 by S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT. All Rights Reserved. | chrsoftdev@msn.com

Back to content | Back to main menu